Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Tiimiläinen Markus Helminen esittäytyy

Nimi:

Markus Helminen
Markus Helminen

Markus Helminen

Ikä:

24v ja rapiat.

Koulutusala:

Liiketalous/Tradenomi, Samk

Työ:

Fonectalla töissä ja samalla yrittäjänä valokuvausalan puolella.

Koti ja perhe:

Asun Luvialla (Tosin kuntaliitoksen takia vuoden vaihteen jälkeen asun Eurajoella) omakotitalossa metsän ja pellon rajalla. 😀 Yksin asun kummituksien kanssa. Eikä ole lemmikkejä, paitsi naapureilla olevat kanat, lampaat, hevoset, kissat ja koirat. Näitä ei tosin taideta laskea. 😀

Harrastukset:

Valokuvaus, videokuvaus, näytteleminen, golf ja yleisesti urheilu/liikunta oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Lisäksi voisi lukea laulun, jota treenailen silloin tällöin.

Vastuualue projektissa:

Niin, yleinen häsääjä ja tekijä. 😀 Riippunee paljon siitä, mitä tehtäviä tulee eteen ja mitä muut osaavat ja mitä itse osaa. Uskoisin, että aika vaihtelevat tehtävät ja vastuualueet, jolloin jokainen voi tehdä sitä mitä osaa ja tietysti haastaa itseään ja oppia uutta.

Odotukseni projektista:

Odotan intohimoista ja mukavaa tiimityöskentelyä, jolla saamme aikaan jotain mahtavaa. Lisäksi uskon, että kommunikointitaidot projektin edetessä joutuvat koetukselle ja samalla ne kehittyvät. Lyhyesti sanottuna mahtavaa kevättä odottaen! 🙂