Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Tiimipalaveri

Maaliskuun 24. päivä projektiryhmämme kokoontui Porissa SAMKin tiedekampuksella. Kokouksella ei ollut tiettyä tarkoitusta, mutta tiimin sisällä koimme hyväksi ottaa pienet neuvottelut projektin etemisestä, koska emme olleet kokoontuneet vähään aikaan. Jälleennäkeminen tiimiläisten kesken oli hieno ja palaveri lähti lähes automaattisesti kulkemaan omalla painollaan eteenpäin. Käsittelimme palaverissa paljon työnjakoa liittyen Grand Finaleen, sekä sitä ennen palautettaviin kirjallisiin töihin. Lisäksi kävimme läpi ajatustöidemme tuloksia toimeksiantomme ratkaisun osalta. Teimme demokratian voimin päätöksen Grand Finalessa esitettävästä ratkaisusta, koska soveltamalla yhteistyöyrityksemme kehittelemää teknologiaa, voisimme luoda bakteereja tuhoavia järjestelmiä myös muihin osa-alueisiin kaupassa, kuin vain ostokärryihin.

Pienenä tiivistelmänä voisi todeta, että projekti etenee Team Wanderin osalta täysin suunnitellusti ja aikataulussa. Työmaata on vielä paljon jäljellä erilaisten kirjallisten suoritusten tekemisessä, sekä ratkaisumme visualisoinnissa Grand Finalea varten. Onneksi Team Wander ei kuitenkaan pelkää kovaa työtä, vaan urheasti puksuttaa eteenpäin kirjallisten tehtävien viidakossa dieselveturin tavoin.

 

Terveisin

Team Wander