Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Toisen viikon kulku ja Eskimolla vierailu

Toinen viikko alkoi varaamalla maanantaina vierailuaika Eskimolle. Vierailuajaksi sovittiin keskiviikko 13.1 klo 13.00, joka olikin erittäin hyvä projektin etenemisen kannalta, jotta päästiin näkemään prosessi mahdollisimman aikaisin. Maanantaina illalla pidettiin vielä Skype kokous jossa kerrattiin olemassa olevia ja lisättiin vielä muutamia kysymyksiä Eskimon vierailuun liittyen.

Keskiviikkona olikin aika odotetulle yritysvierailulle. Vierailu oli onnistunut ja kaikkiin 32 etukäteiskysymykseen saatiin jonkinlainen vastaus sekä ennen kaikkea päästiin näkemään kartonkivuokien tuotantolinjasto. Vierailu avasikin silmiä ja auttoi jokaista hahmottamaan projektin sisällön paremmin. Projektin osa-alueisiin saatiin myös tarkennuksia ja lisätoivomuksia. Vierailu kesti kaksi tuntia jonka jälkeen menimme Raumalle koulun ryhmätyötilaan vielä muutamaksi tunniksi perkaamaan vierailun tuloksia.

Loppuviikon aikana tuli täydennettyä vielä projektisuunnitelmaa joka onkin nyt varsin hyvällä mallilla. Seuraavaksi ohjelmassa on maanantain viikkokokouksessa 18.1 tehdä projektiin rajauksia ja selventää mitä kaikkia osa-alueita lähdetään toteuttamaan ja mille asteelle. Tarkoitus on myös karkeasti jakaa vastuualueita ja pitää ideariihiä eri projektin osa-alueisiin liittyen.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x