Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Tunnelmointia ja tulevaa

Tiedosto_002

Projektipäällikön kynästä

On ollut äärettömän mielenkiintoista ja palkitsevaa olla mukana TuotekehitysPajassa. Lähettäessäni hakemusta lähteäkseni mukaan tähän pilottihankkeeseen, en voinut aavistaakaan minkälaisia seikkailuja ja millaista myllerrystä tulevat kuukaudet tulevat tuomaan.

Saadessani vahvistuksen osallistumiselleni, huomasin, ettei sähköpostin jakelussa ollut ainuttakaan tuttua nimeä. Jännitin jo etukäteen tulevia tiimiläisiä, millaista olisi työskennellä uudessa ryhmässä ja kuinkakohan vaativa projektipäällikkömme tulisi olemaan. Starttipäivään suuntasin tärisevin käsin mukanani lista kysymyksiä ja ajatuksia, joita olin pohtinut kuunnellessani toimeksiantajan esittelyä.

Ja tässä kohtaa seuraa se kuuluisa käänne! Mikään ei mennyt kuten olin mielessäni ajatellut. Sattuma astui näyttämölle. Vaihdoin itselleni osoitettua projektia ja astuin projektipäällikön saappaisiin. En tiedä nousivatko suupieleni hymyyn jännityksestä, vai odotuksesta – pursuin ideoita ja tarmoa.

Wilhelmiina on pitänyt teitä ajantasalla projektimme kulusta, ja samalla raottanut salaisuuden viittaa hyvin vähän itse projektimme kruununjalokivestä. Minä ja tiimi olemme vain kokoava voima, ideat ja innovaatiot. Me kuuntelemme, pohdimme ja tarjoamme oman lähestymistapamme Kokemäen imagon buustaamiseksi (kuten toimeksiantomme määritteli). Me emme ole tarinamme keskiössä, sankarimme löytyvät Kokemäeltä.

Ennen pääsiäistä ajelin läpi lapsuuteni kotimaisemien Eurajoen halki kohti Kokemäkeä. Kevät kurkisteli ojien pielissä ja porstuoiden nurkilla. Ihan vain varmuuden vuoksi olin varannut itselleni puolituntia eksymisen varalta aikaa. Siellä sitten olin sovitulla tapaamispaikalla hyvissä ajoin… Kiertelin jalkaisin katuja ja otin kuvia. Lauantain kauniista laskeutuvasta illasta oli nauttimassa muitakin kävelijöitä. Tunsin oloni hyvin kotoisaksi.

Tapaaminen sujui alkujännityksestä huolimatta erittäin hyvin. Huomasin kaipaavani taas elämääni sitä yhteisöllisyyttä, jota vain tiivis ja toimiva kunta voi tarjota. Palvelu Kokemäellä oli uskomattoman hyvää, ja huomasin lähtiessäni kohti omaa kotiani, että Kokemäkeläisillä on paljon mistä olla ylpeä.

Pinja

Kokemäen tiimin päivityksiä kannattaakin nyt tarkkaan seurailla. Voi meinaan olla, että tiimin kanssa järkätään jotain pientä yllätystä lähiaikoina. 😉

Tiedosto_001

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x