Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Projektin aloitus

Kick off -päivä

TuotekehitysPajan projektien suunnittelu saatiin kunnolla vauhtiin Kick off -päivässä, joka pidettiin Porissa vuoden ensimmäisenä arkipäivänä 4.1.2016. Kick off -päivä piti sisällään ryhmäytymistä tiimeissä sekä paljon käytännön asiaa ja vinkkejä tulevaan projektiin. Tiimiytymisen jälkeen jokainen ryhmä kirjoitti tiimisopimuksen sääntöineen ja osallistujat allekirjoituksellaan sitoutuivat sopimuksen noudattamiseen.

Tiimistämme kolme jäsentä oli paikalla Kick offissa. Kahdella jäsenistä on International Business and Marketing opinnot loppusuoralla ja yhdellä kansainvälisen kaupan opiskelut vasta alussa. Mirka Koivumäki ja Noora Vuori opiskelevat englannin kielellä ja Ida Arola suomeksi, kaikki samalla SAMKin Rauman kampuksella. Poissaolevat jäsenet ovat Idan tavoin kansainvälisen kaupan ensimmäisen vuoden opiskelijoita Raumalta: Ville Jokinen ja Jenina Fagerström. Ryhmästämme löytyy siis sopivasti kouluttautuneisuutta sekä opiskelujen alkamisen intoa.

Meidän projektimme on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Satakunnan piiri ry. MLL:n projektin tavoitteena on uudenlaiselle jäsenryhmälle suunnatun tuotekonseptin ja lanseeraussuunnitelman kehittäminen MLL:n Satakunnan piirin alueella. Saimme melko selkeän ajatuksen siitä, mitä voisimme lähteä kehittämään, mutta emme tehneet vielä mitään lopullisia päätöksiä, sillä tarvitsemme toki hyväksynnän toimeksiantajalta. Alustavaa suunnitelma jätettiin sen verran väljäksi, että sitä on helppo lähteä muuttamaan siihen suuntaa, johon toimeksiantaja toivoo.

Aloituksen jälkeiset treffit ryhmämme kesken on sovittu jo ensi viikon alkuun, ja silloin on tarkoitus viimeistellä toimintasuunnitelma ja suunnitella käyntiä toimeksiantajalla eli MLL:n Satakunnan piirin toimistolla. Tarkemmat suunnitelmat projektin etenemisestä ja aikataulusta saamme tehtyä sen jälkeen, kun toimeksiantaja on hyväksynyt alustavat suunnitelmamme. Ainakin ensimmäisen tapaamisen aikana tuli sellainen fiilis, että ryhmädynamiikka toimii ja projektista tulee opettavainen ja hieno kokemus. Nyt jännityksellä odotetaan hetkeä, jolloin päästään tosissamme toteuttamaan projektia.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x