Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Välikatsaus Kokemäellä

 

Eilen keskiviikkona pidettiin Nuorten Nettikahvilassa Kokemäellä välikatsaus verkkosivun suhteen. Paikalla olikin hyvä joukko nuoria ohjaajineen. SAMK:n tiimi kutistui tänään yhteen henkilöön, mutta ylpeänä pääsin esittelemään aikaansaannoksia ja kuulemaan nuorten ajatuksia. Ensin oli silti aplodien aika, sillä paikalla oli toinen taitavista valokuvaajistamme, joka oli viime kerran jälkeen rohkaistunut osallistumaan sivun tekemiseen valokuvia ottamalla. Palkinnot olivat vielä valitettavasti matkalla, mutta löytävät varmasti oikeaan osoitteeseen ajallaan.

Tapaaminen oli lyhyt ja ytimekäs, vuorovaikutus oli aktiivista niin esityksen aikana, kuin sen jälkeenkin. Tiimimme sai vielä viime hetken vinkkejä sivustoon liittyen, esimerkiksi yhteydenottokanavien, yhteyshenkilöiden ja koulutusasioiden suhteen.

Sivusto  on edennyt hyvin ja monta aihetta on jo käsitelty. Vielä on tehtävää, mutta maali häämöttää

-Laura Norolahti

PS. Vajaa kuukausi enää aikaa jäljellä, mutta onneksi näyttää vahvasti siltä, että kaikki valmistuu hyvissä ajoin. Nopeasti on kyllä mennyt kevät kaiken työskentelyn lomassa ja tämä projekti on opettanut valtavasti meitä kaikkia.

-Malviina