Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Vierailu yhteistyöyritykseen

Viime viikon tiistaina 4.4. suoritti osa tiimimme jäsenistä vierailu-/neuvottelureissun Saloon, jossa tavattiin projektimme yhteistyöyrityksen edustaja. Jotta jännitys ja mielenkiinto menestyksekkään Team Wanderin tarinan seuraamisessa säilyy, emme vielä paljasta yhteistyöyrityksen nimeä taikka ratkaisua, jonka olemme luoneet toimeksiantoomme. Grand Finalessa kiinnostuneet saavat tiedonjanoonsa helpotusta, kun paljastamme lopullisen ja viimeisen päälle hiotun ratkaisumme koko paikalla olevalla kansalle! Silloin kannattaa siis olla paikalla kuuntelemassa!

Nyt kuitenkin takaisin asiaan! Eli olimme sopineet tiimin sisällä ratkaisusta, mutta Salon neuvotteluissa meille selvisikin, että saavuttaaksemme kustannustehokkaamman ratkaisun, meidän kannattaa käyttää ratkaisuvaihtoehtoa B, joka meillä oli jo valmiina, jos ratkaisuvaihtoehto A ei olekaan niin hyvä. Keskustelimme myös toimeksiannon ratkaisusta ja sen visualisoinnista Grand Finalen yleisölle, sekä mahdollisen mallikappaleen saamisesta samaiseen tapahtumaan. Neuvottelun lisäksi pääsimme hieman näkemään yhteistyöyrityksemme tuotanto- ja toimitiloja, sekä tutustumaan yrityksen henkilökuntaan, joten kokonaisuudessa vierailu oli hyvin mielenkiintoinen ja antoisa.

Projektin suhteen peliliikkeet ovat kohtalaisen selvät ja nyt vuorossa on projektin suhteen paljon ns. hiomista, jotta kaikki paperityöt ja Grand Finalen esitys saadaan hoidettua kunnialla läpi!

 

Terveisin

 

Team Wander