Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Viime viikolla tapahtunutta

Viime viikolla saimme opettajilta palautetta projektisuunnitelmaamme. Palaute ja kommentit olivat rakentavia sekä selkeitä ja ne auttoivat tarkentamaan ajatukset siitä mikä projektissamme vaatii vielä parantamista. Kommentit eivät tulleet tiimin jäsenille yllätyksenä, sillä osasimme osittain hahmottaa itsekin mikä alue on edelleen hieman sekava ja vaatii tarkennusta suunnitelmaan. Tarkoituksena on kuitenkin mahdollisimman pian laatia uusi ja yksityiskohtaisempi projektisuunnitelma, jonka lähetämme uudelleen opettajille arvioitavaksi.

Viime viikon alussa olimme ensimmäisen kerran yhteydessä toimeksiantajaamme puhelimitse, mutta valitettavasti puhelu jäi vain muutaman sanan vaihtamiseksi vastapuolen kiireiden vuoksi. Palasimme kuitenkin myöhemmin asiaan sähköpostin avulla. Pohdimme yhdessä ison kasan kysymyksiä jotka halusimme toimeksiantajalle esittää ja saimmekin näihin positiivisen nopeasti kattavat vastaukset. Vastauksien avulla voimme alkaa tarkentamaan projektisuunnitelmaamme sekä viemään projektia täydellä teholla eteenpäin.

Vaikka viime viikolla emme ehtineet järjestää yhtään tapaamista, niin olemme sitäkin enemmän olleet yhteydessä puhelimitse. Tämän viikon suunnitelmanamme on, että tapaamme tänään torstaina ja jokainen on kotona miettinyt sekä kirjoittanut ylös projektiin liittyviä kysymyksiä, ideoita ja muuta mielessä liikkuvia asioita. Kun kokoonnumme on kaikilla valmiina jotakin ideaa sekä annettavaa eikä koko tapaamiskerta mene vain sekavaan ajatteluun joka ei johtaisi välttämättä mihinkään. Uskon, että meistä jokainen on saanut uudenlaisia ideoita sekä ajatuksia projektin suhteen.

Olemme myös etsineet tietoa yleisesti rekrytointiin liittyen, sekä tutkinut kuinka erilaiset kohderyhmät rekrytoinnissa käyttäytyvät tai miten heihin vaikuttavat erilaiset rekrytointikanavat.

Tällä viikolla tavoitteena on saada luovuus kukkimaan – sillä on aika päästää hulluimmatkin ideat lentoon ja alkaa kehittelemään niitä. Katsotaan mitä tiimin jäsenet ovat ideoineet yksin kotona, sillä tänään alamme pohtimaan näiden ideoiden tulevaisuutta yhdessä. Toivomme, että saamme jonkinlainen punaisen langan kaivettua esille, jotta saamme projektiin lisäpotkua sekä asioita toivotusti eteenpäin.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x