Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Yritystapaaminen

Viime viikon perjantaina eli 10. päivä maaliskuuta oli projektin kannalta äärimmäisen suuri päivä. Tapasimme yhdessä toimeksiantajamme kanssa Salolaisen LedTailor-yrityksen edustajan Petteri Jauhiaisen. LedTailor on yritys, joka kehittelee ja valmistaa fotoniteollisuuden tuotteita ja jonka kanssa olemme neuvotelleet mahdollisesta yhteistyöstä projektin suhteen. LedTailor on yrityksenä innovatiivinen ja kiehtova. Heidän ovat täysin led-teknologiaan keskittyvä yritys, joka on tehnyt merkittäviä keksintöjä fotoniteollisuuteen. Kun puhumme heidän innovaatioistaan, voimme puhua jopa tieteellisistä läpimurroista!

Yhteistapaamisemme lähti liikkeelle toimeksiantajamme Vesi-instituutti Wanderin esittäytymisellä. Tämän jälkeen oli vuorossa Petterin esitys LedTailorista, sekä heidän tuotteista ja innovaatioistaan. Esitysten jälkeen oli pidettävä pieni tauko, sillä fotoniteollisuuden innovaatiot todellakin saivat pään pyörälle!! Tauon jälkeen aloimme keskustelemaan mahdollisista sovelluksista uuden led-teknologian hyödyntämisessä, sekä sen käytöstä toimeksiantomme ratkaisussa. Alustavia puheita yhteistyöstä ja jopa toimivista bakteerintuhoamis-järjestelmistä oli, ja voimmekin todeta, että projektin etenemisen kannalta tämä yhteistapaaminen oli äärimmäisen tärkeä. Saamme suunniteltua seuraavat askeleet projektin suhteen, koska eväät toimeksiantajan ongelmien ratkaisuun ovat nyt kunnossa.

Nyt tehtävänämme on selvittää toimeksiantomme mahdollista asiakaskuntaa ja heidän halujaan sijoittaa lisäarvoa tuovaan bakteerivapaaseen teknologiaan. Tämän selvityksen lisäksi jatkamme edelleen pääideamme jalostusta ja kehitystä kohti toimivaa kokonaisuutta. Töitä on vielä paljon, jotta toimeksiantomme saadaan hoidettua, mutta onneksi tiimimme ei tätä rankkaakin rankempaa työmaata pelkää!

 

Yhteistapaaminen Vesi-instituutin ja LedTailorin kanssa Rauman Merikampuksella.

 

LedTailorin kehittelemä WiSDOM AiR ilmanpuhdistusvalo. Tuhoaa bakteereja, mutta ei kuitenkaan sisällä ihmiselle vaarallista UV-säteilyä.

 

Terveisin,

Team Wander